belisatupr
(Account not Activated)


Registration Date: 11-06-2022
Date of Birth: January 1
Local Time: 03-29-2024 at 04:43 PM
Status: (Hidden)

belisatupr's Forum Info
Joined: 11-06-2022
Last Visit: (Hidden)
Total Posts: 0 (0 posts per day | 0 percent of total posts)
Total Threads: 0 (0 threads per day | 0 percent of total threads)
Time Spent Online: (Hidden)
Members Referred: 0
  
Additional Info About belisatupr
Bio: Jak Vyrobit Náramek Z Čistého Křemene, Který Vám Dodá Sílu

Křemen je oblíbeným kamenem pro náramky a jiné šperky kvůli svým metafyzickým vlastnostem. Může zvýšit duševní jasnost, podpořit pozitivní energii a posílit imunitní systém. Ještě zajímavější na křemenu je, že je to přírodní materiál, ze kterého můžete vytvářet šperky bez toxických chemikálií. V tomto příspěvku na blogu vám ukážeme, jak vyrobit náramek z čistého křemene, který vám dodá sílu a živost.

Co Budete Potřebovat

Co Budete Potřebovat:
- Čistý křemenný krystal
- Kulatý nebo oválný drát (měď, stříbro, zlato)
- Pravítko nebo měřicí páska
- Zkušené klenotnické kleště
- Řezačky drátu nebo pily
- Lapidární pila (volitelně)
- Leštící hadřík a leštící směs (volitelně)
1. Začněte výběrem čistého křemenného krystalu, který bude středobodem vašeho náramku. Pokud krystal není čirý, může být nutné jej před pokračováním vyčistit.
2. Změřte obvod požadovaného náramku pomocí pravítka nebo měřicí pásky. Zaokrouhlete všechny úhly, které můžete vidět na povrchu krystalu, kotoučovou pilou nebo řezačkami drátu. Dávejte pozor, abyste během tohoto procesu krystal příliš nepoškodili. Jakmile je změřen požadovaný obvod, použijte klenotnické kleště k vytvoření rovnoměrné smyčky kolem stonku krystalu. Při tom se ujistěte, že držíte oba konce drátu; jinak může být obtížné připojit druhý konec později.
3. Dále pomocí kleští několikrát pevně otočte jeden konec drátu kolem sebe - tím se vytvoří "vazba" mezi každým otočením drátu. Dokončený náramek by nyní měl vypadat jako spirálová cívka. Ujistěte se, že oba konce cívky jsou k sobě bezpečně připevněny kleštěmi, poté opakujte kroky 2 a 3 na druhé straně dříku. V případě potřeby ořízněte přebytečný drát

Jak si vyrobit křemenný náramek

Co budete potřebovat:

- Křemenné korálky (různé velikosti)
-Šroubovák
- Ostrý nůž nebo nůžky
- Pravítko nebo měřicí páska
- Provázek nebo tenká šňůra (pro vázání)
Jak si vyrobit křemenný náramek: 1. Začněte tím, že na kousek papíru načrtnete požadovaný design náramku. Pokud pracujete s více kusy křemene, nezapomeňte před začátkem změřit a zaznamenat jejich příslušné rozměry. 2. Dále začněte vyplňovat mezery mezi každým korálkem kapkou horkého lepidla. Umístěte každý korálek tak, aby pohodlně seděl na lepidle a zakrýval všechny stopy zubů nebo škrábance na křemenu. Než přejdete k dalšímu kroku, nechte lepidlo úplně vychladnout. 3. Ustřihněte provázek nebo šňůru asi 18 palců dlouhou a jeden konec přivažte kolem korálku na jednom konci náramku, přičemž ponechte dostatek vůle, abyste mohli sklouznout přes další korálek na opačném konci náramku, aniž byste se ho dotkli. Uvažte uzel v této vůli a pevně zatáhněte, abyste ji zajistili. Tento postup opakujte, dokud nejsou připojeny všechny korálky. 4. Nyní je vhodná doba na čištění křemenných korálků, pokud je to nutné; jednoduše použijte ostrý nůž nebo nůžky k odstranění nežádoucího materiálu z okrajů každé korálky (dávejte pozor, abyste se neřezali do samotného kamene). Po vyčištění znovu připojte všechny kameny, které se během výstavby uvolnily, a užijte si svůj krásný nový náramek!

Uzavření

Křemen je silný drahokam, který se po staletí používá k tomu, aby lidem poskytl sílu a ochranu. V tomto článku vám ukážeme, jak vyrobit náramek z čistého křemene, který vám poskytne výhody tohoto kamene. Dodržováním našich jednoduchých kroků můžete vytvořit krásný šperk, který vám pomůže cítit se sebevědomě a zmocněn. Pokud máte zájem o výrobu vlastního křemenného náramku, nezapomeňte se podívat na naše průvodce, jak vyrobit křemenný náramek a jak vyrobit křemenný náramek ze stříbra! https://brami.cz/product/sodalitovy-naramek/
Sex: Male